Back to Top

Weblinks

Volleybalspelregels in begrijpelijke taal

Leer en begrijp hier de Volleybalregels en haal je spelregelbewijs.

Met je spelregelbewijs (de V6 licentie) ben je als (officiële) scheidsrechter bevoegd om voor je eigen vereniging wedstrijden te leiden in de 3e klasse en lager van de reguliere seniorencompetitie, jeugdwedstrijden (m.u.v. topklasse A en B jeugd) en de wedstrijden in de recreantencompetitie.

Het officiële spelregelboekje

Hier vind je de formele en uitgebreide tekst van de officiële spelregels met de nodige commentaren en toelichting die gelden voor de topdivisie en alle lagere divisies c.q. klassen. 

Nevobo - WVV Verenigingspagina

Hier zijn de gegevens te vinden over alle WVV wedstrijdteams zoals het wedstrijd-programma, de stand en uitslagen. Via deze website vind je ook het Digitaal wedstrijd formulier en alle andere nieuwsfeiten over volleybal.()

Nederlandse Volleybalbond (Nevobo)

Deze website is een speciale online plek voor iedereen die het volleybal mogelijk maakt. Hier zijn informatieve en/of functionele onderwerpen te vinden voor clubbestuurders- en functionarissen, officials, trainers en coaches, vakdocenten en organisatoren terecht op deze nevobo site.

Naast veel functionele informatie en berichten, vind je er ook onder andere de spelregels, reglementen, informatie over opleidingen, bijscholingen, bijeenkomsten en meer. 

Online portal over volleybal

De website is een online portal voor volleybal, beachvolleybal, zitvolleybal, -competitie en volleybal toernooien. Volleybal.nl is ontwikkeld voor de volleyballer en volleyballiefhebber! Centraal staat ‘alles wat leeft’ binnen de volleybalwereld van het laatste volleybalnieuws, interessante achtergrondartikelen, Oranje, de gekste berichten op social media, de leukste volleybalfilmpjes tot foto’s en verhalen en niet te vergeten de competitie met de mogelijkheden om je favoriete teams in te stellen.