Back to Top

Camping Duinhorst

Sponsor Jan–Willem van Reeuwijk

Perfecte uitvalsbasis

Camping Duinhorst is een perfecte uitvalsbasis voor een aangenaam verblijf in de groenrijke omgeving van Wassenaar. De bezoekers van onze camping zijn gezinnen met kinderen in de leeftijdscategorie tot 12 jaar, maar ook senioren. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers is onze camping zeer geschikt.

Dichtbij de grote steden

Het centrum van Den Haag ligt op 5 km afstand van onze camping. Met uw auto, fiets of het openbaar vervoer is Den Haag gemakkelijk bereikbaar. In Den Haag vindt u musea, een groot winkelaanbod, gezellige restaurants en terrassen. De omliggende steden Delft, Leiden, Haarlem, Rotterdam en Amsterdam bieden een variatie aan (culturele) uitstapjes.

Stranden

Op slechts 4 km afstand bevindt zich de populairste badplaats van Nederland, namelijk Scheveningen. U kunt genieten van een dagje strand en de boulevard met de gezellige strandpaviljoens. Een jaarlijks terugkerend evenement in Scheveningen is het vuurwerkfestival. Wilt u liever naar een rustiger strand, dan kunnen wij u de 'Wassenaarse Slag' aanbevelen. In de omgeving van de camping vindt u onder andere Madurodam en attractiepark Duinrell.

Huisdieren zijn op onze camping niet toegestaan.

Wij hopen u als gast te mogen ontvangen op onze camping.

 

 

logo-Duinhorst

 

Camping Duinhorst

Buurtweg 135

2244 BH Wassenaar

Telefoon: +31 (0)70 3242270

van 9.00 tot 19.00 uur

 

https://www.duinhorst.nl/